woensdag 26 februari 2020
 • Thames Travel Europe Wij organiseren reizen voor particulieren, bedrijven, scholen en verenigingen. Wij zijn dan ook agent voor alle ferry maatschappijen die opereren op het Engelse Kanaal en de Noordzee, alsmede voor Eurotunnel, de snelle treinverbinding van Calais naar Folkestone.
 • Genieten van de winter in Britain Boek nu voordelig uw overtocht met P&O Ferries en geniet van de Britse gastvrijheid in één van onze populaire B&B's of Inns...
 • Het Falkirk Wheel, Schotland Veel bezoekers van deze supersluis vragen zich af of dit als kunst bedoelt is of puur technisch gezien een dam. Deze constructie uit 2002 van 35 m hoog vormt de verbinding tussen het Forth and Clyde kanaal en het Union kanaal en maakte 11 oude sluizen overbodig.
 • Isle of Wight Een paradijs van een eiland met zandstranden, zeiltraditie en kilometers voetpaden.
 • Uitgaan in Londen Geheel verzorgd voor zowel groepen als de individuele reiziger. Musical, toneel, ballet en Opera.
 • Blackpool Het populairste favoriete vakantieoord van het Verenigd Koninkrijk trekt nog steeds miljoenen bezoekers...
 • Brighton (East Sussex) Brighton is een van de bekendste en grootste badplaatsen van Engeland.
 • Lake District National Park Derwent Water is een meer, gelegen in North West England in het graafschap Cumbria
 • Motorvakanties naar Britain Boek nu uw motorvakantie - indivuele of groepstours, keuze genoeg!
 • Londen - het culturele centrum van Britain Bezoek het culturele, politieke en financieele hart van de Britse samenleving...
 • Hampton Court Palace Hampton Court Palace buiten Londen is veel meer dan Henry VIII en absoluut een bezoek waard. Bekijk de prachtige tuinen, het doolhof en Henry’s koningskroon
 • Hippe steden | Liverpool Liverpool blijft verbonden met de Beatles. De (vroegere) status van Liverpool als wereldhaven blijkt uit indrukwekkende gebouwen met namen als India Buildings of Bank of Shanghai.
 • Lake District (Cumbria) Het Lake District (Merengebied) is een nationaal park in het noordwesten van Engeland. Het is een van de dertien nationale parken in het Verenigd Koninkrijk.
 • Burton Cliff (Dorset) De Jurassic Coast is een deel van de zuidkust van Engeland die op de werelderfgoedlijst staat.
 • Isle of Lewis (Schotland) De Hebriden vormen een uitgestrekte groep eilanden voor de westkust van Schotland. De groep betaat uit circa 500 eilanden waarvan circa 100 bewoond worden.
 • Castle Stalker - Schotland Het kasteel is bekend geworden door Monty Python's film 'Monty Python and the Holy Grail' en door de film 'Highlander: Endgame'.
 • Tower Bridge - Londen London , wij verzorgen alle tickets voor bezoeken aan attracties, paleizen, boot en bustochten
 • Worthing (West Sussex) Aan de glooiende landschappen van the South Downs liggen de populaire badplaatsen Brighton, Eastbourne en Worthington.
 • Houghton lodge Garden of England, bezoek de mooiste tuinen en parken.

Ideale korte routes naar Britain!

DFDS staat bekend om zijn excellente schepen, zijn perfecte service en de geweldige faciliteiten aan boord. Niet voor niets werd DFDS uitgeroepen tot beste veerdienst op de korte Kanaalroutes. DFDS onderhoudt de oversteek van zowel Duinkerke naar Dover als van Calais naar Dover. Vanaf Duinkerke duurt de oversteek 2 uur en vanaf Calais ruim anderhalf uur. Anderszijds, de afstand van Duinkerke naar Calais bedraagt een half uur rijden, dus wie kiest voor vertrekken vanuit Duinkerke spaart dan toch weer wat benzine uit.

Prijzen vermelden wij niet. Deze zijn afhankelijk van de datum, seizoen, feestdagen en zelfs weersomstandigheden. Deze wisselen per maand, dag en soms per uur!
 
Hier onder ziet u een overzicht van de manier waarop u de overtocht kunt maken. Geef aan ons door wat voor u van toepassing is, vervoer, hoeveel volwassenen en kinderen en reisdatum. 
Wij zorgen dat u tegen de laagst mogelijke prijs de overtocht kunt maken! 
 


Duinkerke – Dover & Calais – Dover

Auto + inzittenden tot 6m lang en maximaal 2.35 m. hoog

Auto + inzittenden tot 8m lang en maximaal 4.35 m. hoog

Minibus + inzittendentot 8m lang en maximaal 4.35 m. hoog

Motor + max. 2 opzittenden (motor met zijspan of aanhanger worden berekend als auto)

Caravan/Trailer tot 5m lang en 4,35m hoog

Caravan/Trailer tot 8m lang en 4,35m hoog

Extra passagiers in voertuig (bij meer dan 9 personen)


     - VIP lounge kan men apart bijboeken.

 

 

U bent op zoek naar...

dfds seaways header1

Ook ideaal voor de korte routes naar Britain. DFDS staat bekend om zijn excellente schepen, zijn perfecte service en de geweldige faciliteiten aan boord. Niet voor niets werd DFDS uitgeroepen tot beste veerdienst op de korte Kanaalroutes. DFDS onderhoudt de oversteek van zowel Duinkerke naar Dover als van Calais naar Dover. Vanaf Duinkerke duurt de oversteek 2 uur en vanaf Calais ruim anderhalf uur. Anderzijds, de afstand van Duinkerke naar Calais bedraagt een half uur rijden, dus wie kiest voor vertrekken vanuit Duinkerke spaart dan toch weer wat benzine.

DFDS vaart met uiterst moderne cruise-ferries. Aan boord hoeft u zich geen moment te vervelen. Ruime hutten met eigen sanitaire voorzieningen, restaurants (buffet en a la carte) met een uitstekende reputatie, gezellige lounges, uitgelezen bars en iedere avond life entertainment.

dfds routes

autob caravanb bus2b motorquad1 vrachtautob2 fietsb

boekovertocht1