zondag 5 april 2020
 • Thames Travel Europe Wij organiseren reizen voor particulieren, bedrijven, scholen en verenigingen. Wij zijn dan ook agent voor alle ferry maatschappijen die opereren op het Engelse Kanaal en de Noordzee, alsmede voor Eurotunnel, de snelle treinverbinding van Calais naar Folkestone.
 • Genieten van de winter in Britain Boek nu voordelig uw overtocht met P&O Ferries en geniet van de Britse gastvrijheid in één van onze populaire B&B's of Inns...
 • Het Falkirk Wheel, Schotland Veel bezoekers van deze supersluis vragen zich af of dit als kunst bedoelt is of puur technisch gezien een dam. Deze constructie uit 2002 van 35 m hoog vormt de verbinding tussen het Forth and Clyde kanaal en het Union kanaal en maakte 11 oude sluizen overbodig.
 • Isle of Wight Een paradijs van een eiland met zandstranden, zeiltraditie en kilometers voetpaden.
 • Uitgaan in Londen Geheel verzorgd voor zowel groepen als de individuele reiziger. Musical, toneel, ballet en Opera.
 • Blackpool Het populairste favoriete vakantieoord van het Verenigd Koninkrijk trekt nog steeds miljoenen bezoekers...
 • Brighton (East Sussex) Brighton is een van de bekendste en grootste badplaatsen van Engeland.
 • Lake District National Park Derwent Water is een meer, gelegen in North West England in het graafschap Cumbria
 • Motorvakanties naar Britain Boek nu uw motorvakantie - indivuele of groepstours, keuze genoeg!
 • Londen - het culturele centrum van Britain Bezoek het culturele, politieke en financieele hart van de Britse samenleving...
 • Hampton Court Palace Hampton Court Palace buiten Londen is veel meer dan Henry VIII en absoluut een bezoek waard. Bekijk de prachtige tuinen, het doolhof en Henry’s koningskroon
 • Hippe steden | Liverpool Liverpool blijft verbonden met de Beatles. De (vroegere) status van Liverpool als wereldhaven blijkt uit indrukwekkende gebouwen met namen als India Buildings of Bank of Shanghai.
 • Lake District (Cumbria) Het Lake District (Merengebied) is een nationaal park in het noordwesten van Engeland. Het is een van de dertien nationale parken in het Verenigd Koninkrijk.
 • Burton Cliff (Dorset) De Jurassic Coast is een deel van de zuidkust van Engeland die op de werelderfgoedlijst staat.
 • Isle of Lewis (Schotland) De Hebriden vormen een uitgestrekte groep eilanden voor de westkust van Schotland. De groep betaat uit circa 500 eilanden waarvan circa 100 bewoond worden.
 • Castle Stalker - Schotland Het kasteel is bekend geworden door Monty Python's film 'Monty Python and the Holy Grail' en door de film 'Highlander: Endgame'.
 • Tower Bridge - Londen London , wij verzorgen alle tickets voor bezoeken aan attracties, paleizen, boot en bustochten
 • Worthing (West Sussex) Aan de glooiende landschappen van the South Downs liggen de populaire badplaatsen Brighton, Eastbourne en Worthington.
 • Houghton lodge Garden of England, bezoek de mooiste tuinen en parken.

 In de bergen In de stad Klein dorpje Aan het water  Op het platteland
000062 coniston hollyhow exterior 001 Stratford exterior 000702 alston ext 0026 000188 perranporth exterior 001 hostel okehampton

Van B&B tot kasteel, alles is mogelijk, wij zitten overal.

 

Thames Travel werkt samen met YHA jeugdherbergen. Door het hele land staan er meer dan 150 jeugdherbergen in allerlei soorten en maten. Geschikt voor hele grote groepen tot backpackers en alles er tussenin.
Gaat u bijvoorbeeld met de school op stap dan zoeken wij voor u het geschikte onderkomen voor de klas en geven aan welke accommodaties beschikbaar zijn voor uw groep.
Wij houden natuurlijk rekening met uw wensen, een sportieve vakantie, een watervakantie of naar Londen, u zegt het maar. U kunt in vele gevallen ook de gehele herberg afhuren. Natuurlijk betaald u bij ons de meest voordelige prijzen. 
 
Daarnaast regelen wij ook voor individuele vakantiegangers en kleine groepen rondreizen door Engeland en Wales.
U geeft aan wat u wilt bezichtigen,wilt gaan doen of welke route u wilt nemen en wij zoeken voor u bijpassende YHA jeugdherbergen.
Wij stippelen de reis uit, boeken uw overtocht en de accommodaties voor u.
 
Wij hebben voor de YHA jeugdherbergen een aparte website gemaakt. Hierop kunt u alle accommodaties bekijken met wat algemene informatie. Kijk rustig daar rond en bel vrijblijvend voor meer informatie. 
 
 
Onze jeugdherbergen website is www.jeugdherbergenengelandthamestravel.nl

U bent op zoek naar...

Groepsreizen

Prijzen geven wij u graag op aanvraag. Deze kunnen verschillen per periode.
Bank-holidays en andere vrije of feestdagen kunnen wat duurder zijn, maar door onze contracten kunnen wij u altijd de allerbeste prijzen bieden.

Heeft u als touringcarorganisatie, organisator van personeels- of andere verenigingen plannen om op termijn Britain te gaan verkennen, neem dan contact op met onze groepsafdeling. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en zijn u graag behulpzaam met het invullen van uw reisschema('s).

groepsreizen1


 bus2b autob fietsb motorquad1 caravanb 

boekarrangement1