woensdag 17 juli 2019
 • Thames Travel Europe Wij organiseren reizen voor particulieren, bedrijven, scholen en verenigingen. Wij zijn dan ook agent voor alle ferry maatschappijen die opereren op het Engelse Kanaal en de Noordzee, alsmede voor Eurotunnel, de snelle treinverbinding van Calais naar Folkestone.
 • Genieten van de winter in Britain Boek nu voordelig uw overtocht met P&O Ferries en geniet van de Britse gastvrijheid in één van onze populaire B&B's of Inns...
 • Het Falkirk Wheel, Schotland Veel bezoekers van deze supersluis vragen zich af of dit als kunst bedoelt is of puur technisch gezien een dam. Deze constructie uit 2002 van 35 m hoog vormt de verbinding tussen het Forth and Clyde kanaal en het Union kanaal en maakte 11 oude sluizen overbodig.
 • Isle of Wight Een paradijs van een eiland met zandstranden, zeiltraditie en kilometers voetpaden.
 • Uitgaan in Londen Geheel verzorgd voor zowel groepen als de individuele reiziger. Musical, toneel, ballet en Opera.
 • Blackpool Het populairste favoriete vakantieoord van het Verenigd Koninkrijk trekt nog steeds miljoenen bezoekers...
 • Brighton (East Sussex) Brighton is een van de bekendste en grootste badplaatsen van Engeland.
 • Lake District National Park Derwent Water is een meer, gelegen in North West England in het graafschap Cumbria
 • Motorvakanties naar Britain Boek nu uw motorvakantie - indivuele of groepstours, keuze genoeg!
 • Londen - het culturele centrum van Britain Bezoek het culturele, politieke en financieele hart van de Britse samenleving...
 • Hampton Court Palace Hampton Court Palace buiten Londen is veel meer dan Henry VIII en absoluut een bezoek waard. Bekijk de prachtige tuinen, het doolhof en Henry’s koningskroon
 • Hippe steden | Liverpool Liverpool blijft verbonden met de Beatles. De (vroegere) status van Liverpool als wereldhaven blijkt uit indrukwekkende gebouwen met namen als India Buildings of Bank of Shanghai.
 • Lake District (Cumbria) Het Lake District (Merengebied) is een nationaal park in het noordwesten van Engeland. Het is een van de dertien nationale parken in het Verenigd Koninkrijk.
 • Burton Cliff (Dorset) De Jurassic Coast is een deel van de zuidkust van Engeland die op de werelderfgoedlijst staat.
 • Isle of Lewis (Schotland) De Hebriden vormen een uitgestrekte groep eilanden voor de westkust van Schotland. De groep betaat uit circa 500 eilanden waarvan circa 100 bewoond worden.
 • Castle Stalker - Schotland Het kasteel is bekend geworden door Monty Python's film 'Monty Python and the Holy Grail' en door de film 'Highlander: Endgame'.
 • Tower Bridge - Londen London , wij verzorgen alle tickets voor bezoeken aan attracties, paleizen, boot en bustochten
 • Worthing (West Sussex) Aan de glooiende landschappen van the South Downs liggen de populaire badplaatsen Brighton, Eastbourne en Worthington.
 • Houghton lodge Garden of England, bezoek de mooiste tuinen en parken.

Ageas Salisbury International Arts Festival
 
Thema festival, elk jaar weer een ander thema. Hier worden activiteiten georganiseerd voor jong en uit. Muziek, literatuur, dans, films, theater, internationaal georiënteerd.
Voorstelling welke op de meest uiteenlopende locaties gehouden worden o.a op Stonehenge.
 
Salisbury - mei/juni
 
 
Bristol’s Festival of Nature
 
Honderden organisaties komen hier bij elkaar om hun verhaal te doen. Live entertainment, rondrit, cursussen, films, muziek en dans. Alles komt bij elkaar. Daarnaast een markt met plaatselijk produkten.
Genoeg te zien en te doen.
 
Bristol - begin juni
 
 
Trooping the Colour
 
De verjaardag van koningin Elisabeth wordt gevierd met een parade.
Tijdens de parade tonen militaire gardes een eerbetoon aan de koning(in) door middel van vlagvertoon en een defilé. Trooping the Colour, oftewel het paraderen (trooping) met het vaandel (colour), vindt plaats op Horse Guards Parade, de grote 'binnenplaats' op Horse Guards Road te Londen.
 
London -  de zaterdag voor of na 10 juni
 
 
Broadstairs Dickens Festival
 
dickens
 
Charles Dickens Festival. Elk jaar, en dit als sinds 1937, gaat deze plaats terug naar de tijd van Charles Dickens. De mensen, de ambachten, de sfeer, je waant je meer als een eeuw terug in de tijd.
Een week lang genieten van de mooie omgeving en de koortjes, de kostuums, de optredens, de toneelspelen.
 
Broadstairs - vanaf ± half juni
 
 
Glastonbury Festival of Performing Arts
 
Groot 4 dagen durend muziek festival met een enorme diversiteit aan muziek. Grote namen hebben hier al opgetreden o.a. de Rolling Stones, Art Garfunkel, Adele en Cyndi Lauper. Voor volgend jaar staan er ook weer grote namen op het programma.

Glastonbury - eind juni
 
 
Alban Weekend
 
alban
 
In dit weekend wordt het verhaal verteld van Alban’s eerste heilige. Nagespeeld, optochten, processies. Meters hoge poppen verwoorden het verhaal, er lopen ridders, beulen, Romeinen en leeuwen die u zo mee het verhaal in trekken….

St. Alban - eind juni
 
SO Festival
 
Bij East Lindsey wordt het grootste kunstfestival gehouden. Kleurrijk, fantasierijk, kunst, dans, zang, alles bij elkaar gewoon in de straten.
Het is een week lang entertainment van de bovenste plank.
 
East Lindsey - eind juni
 
 
Oxfordshire Science Festival.
 
De naam zegt het al. 2 Weken lang alles wat met wetenschap te maken heeft. Ontdek zelf de geheimen van de wetenschap. Bezoek lezingen, demonstraties, of kijk rond naar alles wat mogelijk of onmogelijk is. Volg de ontwikkeling van de wetenschap door de jaren heen. Er is een diversiteit aan onderwerpen. Van luchtvaart tot gezondheid, van atoomenergie tot natuur. Ook voor kinderen is er veel te doen.
 
Oxford - eind juni t/m half juli (per jaar is de maand wisselend)

U bent op zoek naar...

Index Agenda

 

 

 

         

            bootje thames Thames Travel