zondag 5 april 2020
 • Thames Travel Europe Wij organiseren reizen voor particulieren, bedrijven, scholen en verenigingen. Wij zijn dan ook agent voor alle ferry maatschappijen die opereren op het Engelse Kanaal en de Noordzee, alsmede voor Eurotunnel, de snelle treinverbinding van Calais naar Folkestone.
 • Genieten van de winter in Britain Boek nu voordelig uw overtocht met P&O Ferries en geniet van de Britse gastvrijheid in één van onze populaire B&B's of Inns...
 • Het Falkirk Wheel, Schotland Veel bezoekers van deze supersluis vragen zich af of dit als kunst bedoelt is of puur technisch gezien een dam. Deze constructie uit 2002 van 35 m hoog vormt de verbinding tussen het Forth and Clyde kanaal en het Union kanaal en maakte 11 oude sluizen overbodig.
 • Isle of Wight Een paradijs van een eiland met zandstranden, zeiltraditie en kilometers voetpaden.
 • Uitgaan in Londen Geheel verzorgd voor zowel groepen als de individuele reiziger. Musical, toneel, ballet en Opera.
 • Blackpool Het populairste favoriete vakantieoord van het Verenigd Koninkrijk trekt nog steeds miljoenen bezoekers...
 • Brighton (East Sussex) Brighton is een van de bekendste en grootste badplaatsen van Engeland.
 • Lake District National Park Derwent Water is een meer, gelegen in North West England in het graafschap Cumbria
 • Motorvakanties naar Britain Boek nu uw motorvakantie - indivuele of groepstours, keuze genoeg!
 • Londen - het culturele centrum van Britain Bezoek het culturele, politieke en financieele hart van de Britse samenleving...
 • Hampton Court Palace Hampton Court Palace buiten Londen is veel meer dan Henry VIII en absoluut een bezoek waard. Bekijk de prachtige tuinen, het doolhof en Henry’s koningskroon
 • Hippe steden | Liverpool Liverpool blijft verbonden met de Beatles. De (vroegere) status van Liverpool als wereldhaven blijkt uit indrukwekkende gebouwen met namen als India Buildings of Bank of Shanghai.
 • Lake District (Cumbria) Het Lake District (Merengebied) is een nationaal park in het noordwesten van Engeland. Het is een van de dertien nationale parken in het Verenigd Koninkrijk.
 • Burton Cliff (Dorset) De Jurassic Coast is een deel van de zuidkust van Engeland die op de werelderfgoedlijst staat.
 • Isle of Lewis (Schotland) De Hebriden vormen een uitgestrekte groep eilanden voor de westkust van Schotland. De groep betaat uit circa 500 eilanden waarvan circa 100 bewoond worden.
 • Castle Stalker - Schotland Het kasteel is bekend geworden door Monty Python's film 'Monty Python and the Holy Grail' en door de film 'Highlander: Endgame'.
 • Tower Bridge - Londen London , wij verzorgen alle tickets voor bezoeken aan attracties, paleizen, boot en bustochten
 • Worthing (West Sussex) Aan de glooiende landschappen van the South Downs liggen de populaire badplaatsen Brighton, Eastbourne en Worthington.
 • Houghton lodge Garden of England, bezoek de mooiste tuinen en parken.

Arrangement

Delights of Wales Tour 
wales banner1
Prijzen 11 daagse 'Delights of Wales Tour' in euro per persoon, inclusief “Full Welsh Breakfast”

November – December
€ 499 p.p. op basis van 2-psk d/wc
€ 250 toeslag voor 1-psk

April – Oktober
€ 549 p.p. op basis van 2-psk d/wc
€ 250 toeslag voor 1-psk

 

BritainFlag1 Dag 1 en 2 - Brecon Beacons
Per ferry of Eurotunnel reist u naar Engeland. Omdat er vele mogelijkheden zijn is de prijs van de overtocht niet bij de rondreis inbegrepen. Komt u uit midden of noord Nederland dan ligt een overtocht van hoek van Holland naar Harwich voor de hand (het best met de comfortabele nachtafvaarten, waarna u uw reis uitgerust al vroeg begint). Komt u uit Zuid Nederland of Belgie dan kunt u overwegen om een van de vele ferries vanuit Calais te nemen naar Dover of met de Eurotunnel razendsnel naar Folkestone.
U reist naar het westen en verblijft twee nachten in het natuurgebied de Brecon Beacons. Een zeer afwisselend landschap, met vele juweeltjes (ook industrieel) om te ontdekken. Gedurende de gehele reis logeert u in typische “country inns”, waar u kennismaakt met de plaatselijke bevolking en de ontspannen gastvrijheid die zo eigen is voor dit land.

cardiff1 Dag 3 en 4 - Cardiff en Swansea
De mooiste weg naar het zuid-westen gaat via de kust. U bezoekt prachtige steden als Cardiff en Swansea met hun uitbundige cultuur. Dit gebied herbergt diverse Nationale Parken van grote schoonheid, prachtige vissersdorpjes en vele bezienswaardigheden, zoals kastelen en beroemde tuinen. Als u toch van de natuur houdt is een bezoek aan het Pembrokeshire Coast National Park zeker een must! Deze beide nachten verblijft u weer in een echte inn, met misschien wel uitzicht over het Saint George’s Channel (Ierse Zee).

Aberystwyth1 Dag 5 en 6 - Midden Wales
Verder in Noordelijke richting naar Midden Wales. Rij vooral door de Teifi Valley, wat grandioos rijplezier garandeert en een feest is voor de ogen. Bezoek het universiteitsstadje Aberystwyth met zijn schitterende promenade en zijn Victoriaanse treintje dat over de steile kliffen tuft. Een echte must in deze streek is een bezoek aan King Arthur’s Labyrinth en het Centre for Alternative Technology. Ook in deze streek verblijft u twee nachten.

Portmeirion1 Dag 7 en 8 - Het noorden van Wales
De tour gaat verder naar het noorden van Wales. Bezoek zeker het in Italiaanse stijl opgetrokken dorpje Portmeirion (zeker weten dat u daar nooit meer weg wilt..) en vervolg de weg naar Porthmadog voor een spectaculaire rit door Wales’ woeste natuur. Dit is Snowdonia, het ruige bergmassief, waar vele dichter lyrisch over verhaalden. Maak eens een rit met een van de “Great Little Trains of Wales”; een belevenis om niet snel te vergeten of beklim Mount Snowdon (als u durft). Een bezoek aan het eiland Anglesey mag niet op het programma ontbreken. Hier bezoekt u minimaal het grootste en best bewaarde fort/kasteel van Britain. Uw herberg garandeert u wederom twee nachten van verkwikkende nachtrust.

chester1

Dag 9 en 10 - Chester
Inmiddels reist u oostwaarts en verlaat het autonome land Wales. Hier aan de grens van Wales en Engeland verblijft u twee nachten in de buurt van de historisch stad Chester. De middeleeuwse straatjes zijn aandoenlijk. De vele boetiekjes smeken om een bezoekje en de natuur rondom is adembenemend. En alles in deze streek doet herinneren aan de vele schermutselingen die in de middeleeuwen hier plaatsvonden.

WelkomThuis Dag 11 - Terugreis
Tijd om verder oostwaards te reizen door Engeland om uw ferry naar het continent te halen.
Desgewenst kunt u uw verblijf in Britain nog verlengen met een of meerdere dagen. Onze medewerkers zijn u hierbij graag van dienst.

   
TIP: Desgewenst kunt u de hele tour zoals boven omschreven ook in omgekeerde volgorde maken. U kunt ook besluiten om op een of meerdere bestemmingen langer te blijven. Onze staf assisteert u graag hierbij.    

U bent op zoek naar...

Wales Wales (Wallis, Cymru, Cambria

gb wales

Land van de Kelten, land van prachtige landschappen en vergezichten. Mansions en kastelen, maar ook uitgebreide wouden en prachtige stranden. Land van spontane zangers en gezellige pubs. Heerlijke steden als Swansea en Cardiff en niet te vergeten het mooie eiland Angelsey. In feite is Wales het meest onbekende land van het Verenigd Koninkrijk en wacht op ontdekking. 

Onder de rubriek 'rondreis" vindt u een heel uitgebreid overzicht van bezienswaardigheden in Wales.
                                                                                                                Klik hier voor het vergroten van deze map.   down 256      
 

De reisroute die door ons wordt gegeven wijkt iets af van de route die Google Maps weergeeft. Bestemmingen blijven echter het zelfde tenzij uw reisschema aangepast is.