zondag 5 april 2020
 • Thames Travel Europe Wij organiseren reizen voor particulieren, bedrijven, scholen en verenigingen. Wij zijn dan ook agent voor alle ferry maatschappijen die opereren op het Engelse Kanaal en de Noordzee, alsmede voor Eurotunnel, de snelle treinverbinding van Calais naar Folkestone.
 • Genieten van de winter in Britain Boek nu voordelig uw overtocht met P&O Ferries en geniet van de Britse gastvrijheid in één van onze populaire B&B's of Inns...
 • Het Falkirk Wheel, Schotland Veel bezoekers van deze supersluis vragen zich af of dit als kunst bedoelt is of puur technisch gezien een dam. Deze constructie uit 2002 van 35 m hoog vormt de verbinding tussen het Forth and Clyde kanaal en het Union kanaal en maakte 11 oude sluizen overbodig.
 • Isle of Wight Een paradijs van een eiland met zandstranden, zeiltraditie en kilometers voetpaden.
 • Uitgaan in Londen Geheel verzorgd voor zowel groepen als de individuele reiziger. Musical, toneel, ballet en Opera.
 • Blackpool Het populairste favoriete vakantieoord van het Verenigd Koninkrijk trekt nog steeds miljoenen bezoekers...
 • Brighton (East Sussex) Brighton is een van de bekendste en grootste badplaatsen van Engeland.
 • Lake District National Park Derwent Water is een meer, gelegen in North West England in het graafschap Cumbria
 • Motorvakanties naar Britain Boek nu uw motorvakantie - indivuele of groepstours, keuze genoeg!
 • Londen - het culturele centrum van Britain Bezoek het culturele, politieke en financieele hart van de Britse samenleving...
 • Hampton Court Palace Hampton Court Palace buiten Londen is veel meer dan Henry VIII en absoluut een bezoek waard. Bekijk de prachtige tuinen, het doolhof en Henry’s koningskroon
 • Hippe steden | Liverpool Liverpool blijft verbonden met de Beatles. De (vroegere) status van Liverpool als wereldhaven blijkt uit indrukwekkende gebouwen met namen als India Buildings of Bank of Shanghai.
 • Lake District (Cumbria) Het Lake District (Merengebied) is een nationaal park in het noordwesten van Engeland. Het is een van de dertien nationale parken in het Verenigd Koninkrijk.
 • Burton Cliff (Dorset) De Jurassic Coast is een deel van de zuidkust van Engeland die op de werelderfgoedlijst staat.
 • Isle of Lewis (Schotland) De Hebriden vormen een uitgestrekte groep eilanden voor de westkust van Schotland. De groep betaat uit circa 500 eilanden waarvan circa 100 bewoond worden.
 • Castle Stalker - Schotland Het kasteel is bekend geworden door Monty Python's film 'Monty Python and the Holy Grail' en door de film 'Highlander: Endgame'.
 • Tower Bridge - Londen London , wij verzorgen alle tickets voor bezoeken aan attracties, paleizen, boot en bustochten
 • Worthing (West Sussex) Aan de glooiende landschappen van the South Downs liggen de populaire badplaatsen Brighton, Eastbourne en Worthington.
 • Houghton lodge Garden of England, bezoek de mooiste tuinen en parken.

Arrangement

Antiekmarkten in Engeland 2019
antique1
Engeland is het land van de antiekmarkten. Overal in het land vindt men grote en kleinere marken waar verrassend goede en kwalitatief hoogstaande antiquiteiten worden aangeboden.

Overtochten
Hoek van Holland – Harwich (Stena Line)
Calais – Dover (P&O Ferries / DFDS Seaways)
Duinkerke – Dover (DFDS Seaways)
Calais – Folkestone (Eurotunnel)

Accommodaties
Roebuck Hotel of Chequers Inn (Forest Row)
The Dog & Bear (Lenham)
The George Hotel (Lincoln)

 

Engeland is het land van de antiekmarkten. Overal in het land vindt men grote en kleinere markten waar verrassend goede en kwalitatief hoogstaande antiquiteiten worden aangeboden. Vaak zijn het jaarmarkten, maar veel markten worden gehouden op vaste dagen van de maand of week. Thames Travel stelt u in de gelegenheid kennis te maken met een aantal van de belangrijkste antiekmarkten in het land. Wij combineren uw overtocht met een verblijf op korte afstand van de marktplaats en garanderen uiteraard de laagst mogelijke pakketprijs. Aan u de keuze van de overtocht en uiteraard van het verblijf, van eenvoudige B&B tot luxe hotel. Tijdig reserveren raden wij ten stelligste aan; de marktdagen zijn uiterst populair en de verblijfsaccommodatie snel volgeboekt


link1 ARDINGLY
De grootste antiek happening in Zuid-Engeland

De Ardingly International Antiques & Collectors Fair wordt zes maal per jaar gehouden en duurt steeds twee dagen. Ardingly ligt nabij Heywards Heath, op een uur rijden vanaf Londen en 30 minuten vanaf Brighton. De markt vindt plaats in een vijftal permanente gebouwen, winkelarcades, tenten en honderden stalletjes.
 
Aangeboden goederen meubelen, juwelen
zilver, textiel
schilderijen, decoratieve zaken
Oosterse  tapijten, verzamelobjecten
 
Datums
3 en 4 september
5 en 6 november
 
Openingstijden en
entreeprijzen
Dinsdag 9-17 uur ; entree £ 20.- (incl. entree op woensdag)
Woensdag 08-16 uur ; entree £ 5.-
 
Aanbevolen reisroute(s)

Hoek van Holland – Harwich (Stena Line)
Calais – Dover (P&O Ferries / DFDS Seaways)
Duinkerke – Dover (DFDS Seaways)
Calais – Folkestone (Eurotunnel)

 
Aanbevolen accommodatie

Roebuck Hotel of Chequers Inn in Forest Row

 

 

link1 DETLING
De snelst groeiende antiekmarkt in het Verenigd Koninkrijk

Deze antiekmarkt ligt in het mooie graafschap Kent, vlakbij de hoofdstad Maidstone. Met de kanaalhavens op een klein half uurtje afstand heeft deze markt een internationale allure. De markt wordt gehouden in twee hoofdgebouwen en vele winkel arcades en stalletjes buiten. De tweemaandelijkse markt wordt steeds gehouden gedurende twee achtereenvolgende dagen.
 
Aangeboden goederen meubilair, zilver
schilderijen, juwelen
textiel, tuinkunst objecten
Datums
7 en 8 september
9 en 10 november
Openingstijden en
entreeprijzen
Zaterdag 08.30-10 uur (vroege entree) £ 6.00
Zaterdag 10-17 uur £ 5.00
Zondag 10-16 uur £ 4.00
Aanbevolen reisroute(s)

Calais – Dover (P&O Ferries)
Calais – Dover of Duinkerke – Dover (DFDS Seaways)
Calais – Folkestone (Eurotunnel)

Aanbevolen accommodatie

The Dog & Bear in Lenham


link1 NEWARK
De grootste van zijn soort op de Britse eilanden

Met afstand is de Newark International Antiques and Collectors Fair de grootste van zijn soort op de Britse eilanden. Enorme hallen en talloze stalletjes maken een dagje Newark tot een waar feest. Deze plaats in Midden Engeland trekt bezoekers vanuit alle windstreken en vooral ook professionele handelaren uit de lage landen. De marktdagen beslaan steeds een periode van 2 dagen.

Aangeboden goederen meubilair, zilver
schilderijen, juwelen
textiel, tuinkunst objecten
keukenartikelen, porcelein
diverse kunstobjecten, decoraties
Datums
15 en 16 augustus
10 en 11 oktober
5 en 6 december
Openingstijden en
entreeprijzen
Donderdag 9-18 uur, incl. entree op vrijdag £ 20.-
Vrijdag 08-16 uur,  £ 5.-

Aanbevolen reisroute(s)

Rotterdam of Zeebrugge – Hull (P&O Ferries)
Hoek van Holland – Harwich (Stena Line)

Aanbevolen accommodatie

The George Hotel, Lincoln

 

 Antique Market

U bent op zoek naar...

P&O

POkop1

Vanuit zowel Europoort als vanuit Zeebrugge onderhoudt P&O Ferries een dagelijkse verbinding met het midden van Engeland, de havenstad Hull. 
Vertrek is in de vooravond (zie dienstregeling) en aankomst vroeg in de ochtend. 

De schepen waarmee wordt gevaren behoren tot de grootste en meest luxe veerschepen ter wereld. Uiteraard met diverse restaurants, lounges, bars. Ook afwisselen live entertainment. 
Omdat het hier gaat om nachtafvaarten is bijboeken van hut-accommodatie verplicht. Maaltijden kunnen eventueel vooruit worden geboekt .

PORoute1

De blauwe vloot van P&O Ferries onderhoudt de kortste en meest frequente verbinding tussen het vasteland van Europa en Engeland. Dagelijks zijn er tot 30 afvaarten per dag in beide richtingen. De vaarduur is ca 90 minuten. 
Alle schepen beschikken over lounges, restaurants, cafetaria’s.

Tegen een geringe meerprijs kunt u gebruik maken van de eerste klas lounge (gratis champagne of frisdrank, koffie en krant)
Voorts kunt u voor een klein bedrag als eerste aan en van boord gaan (priority check in).

EUROTUNNEL

eurotunnelkop1

Calais – Folkestone

Reizen naar Britain is met de komst van de Eurotunnel een stuk gemakkelijker en sneller geworden. Eurotunnel reist met supersnelle auto-treinen tussen het Franse Calais en het Britse Folkestone. De reistijd bedraagt 35 minuten. Overdag vertrekt er  vrijwel ieder kwartier een trein in beide richtingen; ’s nachts is de frequentie was minder.

eurotunnelroute1

STENA LINE

Stenakop1

Stena Line verzorgt de verbinding tussen Hoek van Holland en Harwich (East Anglia). 

Tweemaal daags vertrekken schepen in beide richtingen. De schepen zijn de allernieuwste jumbo ferries in hun soort en maken reizen tot een ontspannen gebeuren. Uiteraard is alles aan boord om dit mogelijk te maken; lounges, restaurants, bars en comfortabele hutten. Hutten zijn uiteraard verplicht gedurende nachtafvaarten, maar zijn ook beschikbaar op de dagferry (tegen halve prijs). 

Harwich is uiterst geschikt voor reizen naar b.v. Londen of naar bestemmingen in Midden-Engeland.

StenaRoute1

DFDS

 dfds seaways header1

Ook ideaal voor de korte routes naar Britain. DFDS staat bekend om zijn excellente schepen, zijn perfecte service en de geweldige faciliteiten aan boord. Niet voor niets werd DFDS uitgeroepen tot beste veerdienst op de korte Kanaalroutes. DFDS onderhoudt de oversteek van zowel Duinkerke naar Dover als van Calais naar Dover. Vanaf Duinkerke duurt de oversteek 2 uur en vanaf Calais ruim anderhalf uur. Anderzijds, de afstand van Duinkerke naar Calais bedraagt een half uur rijden, dus wie kiest voor vertrekken vanuit Duinkerke spaart dan toch weer wat benzine.

DFDS vaart met uiterst moderne cruise-ferries. Aan boord hoeft u zich geen moment te vervelen. Ruime hutten met eigen sanitaire voorzieningen, restaurants (buffet en a la carte) met een uitstekende reputatie, gezellige lounges, uitgelezen bars en iedere avond life entertainment.

dfds routes

autob caravanb bus2b motorquad1 vrachtautob2 fietsb

boekovertocht1