zondag 5 april 2020
 • Thames Travel Europe Wij organiseren reizen voor particulieren, bedrijven, scholen en verenigingen. Wij zijn dan ook agent voor alle ferry maatschappijen die opereren op het Engelse Kanaal en de Noordzee, alsmede voor Eurotunnel, de snelle treinverbinding van Calais naar Folkestone.
 • Genieten van de winter in Britain Boek nu voordelig uw overtocht met P&O Ferries en geniet van de Britse gastvrijheid in één van onze populaire B&B's of Inns...
 • Het Falkirk Wheel, Schotland Veel bezoekers van deze supersluis vragen zich af of dit als kunst bedoelt is of puur technisch gezien een dam. Deze constructie uit 2002 van 35 m hoog vormt de verbinding tussen het Forth and Clyde kanaal en het Union kanaal en maakte 11 oude sluizen overbodig.
 • Isle of Wight Een paradijs van een eiland met zandstranden, zeiltraditie en kilometers voetpaden.
 • Uitgaan in Londen Geheel verzorgd voor zowel groepen als de individuele reiziger. Musical, toneel, ballet en Opera.
 • Blackpool Het populairste favoriete vakantieoord van het Verenigd Koninkrijk trekt nog steeds miljoenen bezoekers...
 • Brighton (East Sussex) Brighton is een van de bekendste en grootste badplaatsen van Engeland.
 • Lake District National Park Derwent Water is een meer, gelegen in North West England in het graafschap Cumbria
 • Motorvakanties naar Britain Boek nu uw motorvakantie - indivuele of groepstours, keuze genoeg!
 • Londen - het culturele centrum van Britain Bezoek het culturele, politieke en financieele hart van de Britse samenleving...
 • Hampton Court Palace Hampton Court Palace buiten Londen is veel meer dan Henry VIII en absoluut een bezoek waard. Bekijk de prachtige tuinen, het doolhof en Henry’s koningskroon
 • Hippe steden | Liverpool Liverpool blijft verbonden met de Beatles. De (vroegere) status van Liverpool als wereldhaven blijkt uit indrukwekkende gebouwen met namen als India Buildings of Bank of Shanghai.
 • Lake District (Cumbria) Het Lake District (Merengebied) is een nationaal park in het noordwesten van Engeland. Het is een van de dertien nationale parken in het Verenigd Koninkrijk.
 • Burton Cliff (Dorset) De Jurassic Coast is een deel van de zuidkust van Engeland die op de werelderfgoedlijst staat.
 • Isle of Lewis (Schotland) De Hebriden vormen een uitgestrekte groep eilanden voor de westkust van Schotland. De groep betaat uit circa 500 eilanden waarvan circa 100 bewoond worden.
 • Castle Stalker - Schotland Het kasteel is bekend geworden door Monty Python's film 'Monty Python and the Holy Grail' en door de film 'Highlander: Endgame'.
 • Tower Bridge - Londen London , wij verzorgen alle tickets voor bezoeken aan attracties, paleizen, boot en bustochten
 • Worthing (West Sussex) Aan de glooiende landschappen van the South Downs liggen de populaire badplaatsen Brighton, Eastbourne en Worthington.
 • Houghton lodge Garden of England, bezoek de mooiste tuinen en parken.

Kent is een van de meest afwisselende graafschappen van het Verenigd Koninkrijk. Omdat Kent zo dichtbij is (vanaf Calais is het 35 minuten met de Eurotunnel naar Folkestone, en met de boot slechts 75 minuten) is juist dit gebied ideaal voor een korte vakantie of een lang romantisch weekend. 


De inns liggen verspreid door het graafschap. U kunt kiezen voor een verblijf in een inn, of juist een combinatie van meerdere inns. Onze medewerkers adviseren u uiteraard graag.
We hebben de inns verdeeld in 2 categorieën. De standard inns zijn te vergelijken met 3-sterren hotels en de premium inns hebben een 4-sterren uitstraling.

Premium inns per persoon per nacht
Op basis van overnachting incl. Engels ontbijt

Hoogseizoen 2016
1 mei - 30 september

Laagseizoen 2016
1 jan - 30 april
1 okt - 31 dec

Accommodatie

2-psk

1-psk

2-psk

1-psk

Premium inns

€ 62

 107

 58

 94

Standard inns

€ 55

 94

 53

 87

Kinderen t.m. 15 jaar verblijven gratis op kamer van volwassenen en betalen (ter plaatse) £ 6 voor ontbijt

Premium Inns
The George (Cranbrook)
The Royal (Deal)
The Royal Albion (Broadstairs)
The Royal Wells (Tunbridge Wells)
The Marine (Tankerton, Whitstabel)
The Bell (Sandwich)
Standard Inns
The Conningbrook (Ashford)
Fayreness (Broadstairs)
The Millers Arms (Canterbury)
New Flying Horse Inn (Ashford)
The Sun Inn (Faversham)
Ship & Trades (Chatham)
The Crown Inn (Chislehurst)
Dog & Bear (Lenham)


Naast bovenstaand aanbod in typische herbergen in Kent bieden wij met gepaste trots ook een aantal uitstekende klasse hotels aan. Hotels met een unieke ligging, een rijke historie en een hoge “verwen-graad”. Hier voelt u zich onmiddellijk thuis en alles wordt gedaan om u het hier naar de zin te maken.

Burlington2

 FOLKESTONE

Het 'The Burlington' hotel is ons ‘vlaggenschip’. Vlakbij de Kanaaltunnel en op korte rijafstand vanaf de ferryhavens van Dover is dit hotel een ideale uitvalsbasis voor uw excursies door dit schitterende gebied. Het hotel ligt direct aan zee, met uitzicht over het Engelse Kanaal en is het beste hotel in de omgeving. Uitstekende kamers (70 stuks) en befaamde keuken.

AbbotsBarton1
 

 CANTERBURY

Het Best Western Abbots Barton hotel is een zeer stijlvol Gotisch gebouw in een rustige omgeving en op loopafstand van de historische stad Canterbury. Het is een van de meest prestigieuze hotels van de stad. Comfort en luxe nabij de natuur, maar ook dicht bij de stedelijke bedrijvigheid.

YorkHouse1
 

 EASTBOURNE

Het Best Western York House hotel is een ideaal gelegen hotel, pas aan de boulevard van Eastbourne (net ten zuiden van Eastbourne Pier). Uitstekende kamers en al even uitstekende maaltijden. Vanaf de veranda heeft u schitterende vergezichten. Gratis Wifi in het hele hotel en voor wat mindere dagen een verwarmd zwembad. 

Hotel per persoon per nacht - Op basis van overnachting incl. Engels ontbijt

Accommodatie

2-persoons kamer

1-persoons kamer

BEST WESTERN YORK HOUSE HOTEL, Eastbourne

EUR 63

EUR 80

THE BURLINGTON HOTEL, Folkestone

EUR 68

EUR 136

BEST WESTERN ABBOTS BARTON HOTEL, Canterbury

 EUR 58

EUR 104

 

button lees verder blauw

U bent op zoek naar...

Inns in Kent

Inns Inner1
The Dog & Bear, Lenham

Om helemaal in de romantische  sfeer te blijven contracteerden wij een aantal inns op de mooiste plekken van Kent. Het gaat hier om vaak eeuwenoude kleine hotels met een lange geschiedenis. Niettegenstaande dat  voldoen de inns aan de hoogste standaards. Iedere kamer is voorzien van eigen badkamer en toilet, de restaurants zijn alle befaamd in de omgeving en iedere inn heeft een eigen ‘pub’, waar u kennis kunt maken met passanten en de lokale bevolking onder het genot van een pint, een lokale cider, een glas Engelse wijn of een stevige whisky.

theRoyalD1
The Royal
theGeorgeCr1
The George
RoyalAlibionBr1
The Royal Albion
RoyalWellsTB
The Royal Wells
TheMarine  theBell
The Marine The Bell
TheConningbrook  TheFairness1
The Conningbrook  Fayreness
MillersArms1  NewFlyingHorse1
The Millers Arms  New Flying Horse Inn
SunInn1  ShipAndTrades1
The Sun Inn Ship & Trades
CrownInn1 DogBear1
The Crown Inn Dog & Bear